KulturFlata

Vad är en kulturflata? En flat kultur? En ganska platt och tråkig kultur? En flata med yoggi? Nej, det är en lesbisk kulturfantast som klagar på allt och alla. Har åsikter om allt och ingenting, tycker både rätt och fel. Helt enkelt en flata med extremt intresse för kultur.

Impulsköp som spår av solen

Publicerad 2013-06-28 22:53:11 i teater,

Solen sken över den lilla staden idag. Och jag jobbade på som bara den. Under min jobbdag funderade jag över om inte Skattkammarön borde ha premiär snart. Efter lite funderande över datum och sådant så kom jag fram till att dagens datum var ju genrepsdag. Så efter jobbet for min racercykel och jag ner och införskaffade en liten biljett.
Jag är riktigt taggad inför morgondagens föreställning. Med alla dessa fantastiska människor som jag nästan växt upp med. Jag kommer vara så stolt över dem. Vilket jag är varje gång de gör något stordåd. Vilket de gör hela tiden. Morgondagens föreställning blir enbart njutning innan jag börjar med mina frivilligjobb därute och räddar livet på lite människor.
 
Om ni fina människor är intresserade av att kolla in detta otroligt fantastiska spektakel, så hittar ni hemsidan via den fina biljettkompassen nedan. Där hittar ni allt ni behöver veta.
 
Kulturflata Punkt.

Om

Min profilbild

Kulturflata

Småstadsflicka från en håla i Sverige som begett sig till en större stad för att plugga teater. Jag anser alltid att min åsikt är rätt tills jag byter åsikt, för då är den rätt. Intresserad av allt som har med kultur att göra. Från människor till konst. Blir hellre arbetslös än jobbar på kontor.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela