KulturFlata

Vad är en kulturflata? En flat kultur? En ganska platt och tråkig kultur? En flata med yoggi? Nej, det är en lesbisk kulturfantast som klagar på allt och alla. Har åsikter om allt och ingenting, tycker både rätt och fel. Helt enkelt en flata med extremt intresse för kultur.

Norrlandet

Publicerad 2015-10-26 20:23:00 i Allmänt,

Här sitter jag nu i Nälden,Norrland,Sverige och har det superbra. 
Jaha, kanske ni tänker nu, VAD FAN ÄR DET?!?  Jo,  hörrni, det är stället som Lenita bor på. Och det är där som jag kommer spendera mitt höstlov; i Norrlands skogar med en av de vackraste personerna i världshistorien. 
Jag kom hit i lördags eftermiddag och möttes upp av den här otroligt vackra människan 
 
Efter 18 timmars tågresa och minst lika många liter sprutsvett, så var jag äntligen framme hos henne. Som jag längtar efter att komma hit. Och hittills har det varit helt fantastiskt. Jag har fått träffa hennes farfar, pusslat ihop ABBA och påbörjat ett 1000 bitars pussel som fick oss att tröttna på livet.
 
Jag har dessutom köpt mig en ASABALLA SJUKT ANYGG ANANASBYXDRESS. Ville bara säga det.?
Godnatt på er! 
 
Kulturflata Punkt.

Om

Min profilbild

Kulturflata

Småstadsflicka från en håla i Sverige som begett sig till en större stad för att plugga teater. Jag anser alltid att min åsikt är rätt tills jag byter åsikt, för då är den rätt. Intresserad av allt som har med kultur att göra. Från människor till konst. Blir hellre arbetslös än jobbar på kontor.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela