KulturFlata

Vad är en kulturflata? En flat kultur? En ganska platt och tråkig kultur? En flata med yoggi? Nej, det är en lesbisk kulturfantast som klagar på allt och alla. Har åsikter om allt och ingenting, tycker både rätt och fel. Helt enkelt en flata med extremt intresse för kultur.

Senast jag skrev var det snö utanför fönstret.

Publicerad 2015-12-22 01:30:00 i Allmänt, Folkislivet,

Det är det inte nu.
Hej förresten, ni kära läsare som är kvar här. Har ni det bra?
Jag skulle kunna säga att jag har det superbra, för det är ju så som samhället idag vill att jag ska svara. Dessvärre känns allt tomt inom mig, för det har blivit jullov och jag ska imorgon åka hem till karlshamn för att fira jul med familjen och släkten. Det ska bli jättemysigt att träffa mormor, farmor, morfar, farfar, kusinerna, mina bröder och alla andra.
Dock tänker jag på hur fasen jag ska klara mig utan mina klasskompisar och sambos. Vem ska skriva arga inlägg på vår facebookgrupp om disken i köket? Vem ska lämna havregrynsresten i vasken och vem ska vika små pappersfåglar? Jag trodde inte att jag skulle bli så beroende av mina sambos som jag är, jag saknar dem varje dag och förstår inte vad jag ska göra till sommaren, då kommer vi ju inte ses mer.
 
Sen jag senast skrev har jag varit ute på turnéspelningar med mina fantastiska amigos. Vi har åkt över nästan hela sverige och mötts av fantastiska publiker. Folk har älskat oss och vi har fått så otroligt fina komplimanger och ord om vår föreställning. Det är sånt som värmer i hjärtat. Folk berörs av det vi gör och dem vill visa sin tacksamhet till oss.
 
Men nog pratat om skolan nu. 
Just nu befinner jag mig i Malmö hos min bästis Anton som igår fyllde 21. Jag kan inte riktigt greppa att han redan är så gammal. Det är sjukt. Att Anton fyller 21 innebär ju att jag snart också ska bli äldre och det är ju ingenting som är roligt. Ålder förstör egentligen bara.
Men men, min vistelse i Malmö började med att Anton skulle iväg på personal/julbord/fest/grejs så jag hängde med två vänner från skolan och kollade på julkalender och musikhjälpen. Det är bra att ha vänner som du kan ligga tyst i en soffa tillsammans med. 
Eftersom att Anton fyllde år igår, så bakade jag tårta och köpte julmust med Kardemummasmak. ASSÅ TESTA DEN, HUR GOD SOM HELST!
Vi har lekt lite tunga och det känns så otroligt tråkigt att det nu, när jag vaknat, är dags för mig att  åka hem till Karlshamn och lämna min bästis.

Bara kolla hur tunga vi var.

Kulturflata Punkt.

Om

Min profilbild

Kulturflata

Småstadsflicka från en håla i Sverige som begett sig till en större stad för att plugga teater. Jag anser alltid att min åsikt är rätt tills jag byter åsikt, för då är den rätt. Intresserad av allt som har med kultur att göra. Från människor till konst. Blir hellre arbetslös än jobbar på kontor.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela