KulturFlata

Vad är en kulturflata? En flat kultur? En ganska platt och tråkig kultur? En flata med yoggi? Nej, det är en lesbisk kulturfantast som klagar på allt och alla. Har åsikter om allt och ingenting, tycker både rätt och fel. Helt enkelt en flata med extremt intresse för kultur.

Äntrekåte och oxfilé

Publicerad 2016-09-06 21:01:51 i Allmänt, Folkislivet,

Hello fellow bloggföljare.
Eller ni som bara klickar in på min blogg för att den länkas på facebook...
Men hej iallafall!
 
Senast jag var inne var Midsommar och det är ju... två...tre månader sen, men så blir det när sommaren springer iväg. 
Eller ja, sprang gjorde den verkligen och jag var bara på jobbet hela dagarna eller fasade inför flytten till Linköping.
MEN NU ÄR JAG HÄR!

För att vara exakt är jag i Maskrosen på Valla Folkhögskola. Om jag tyckte att Helsingborg var landet, då hade jag inte sett hur det var på Valla. 
Obviously hade jag ju inte gjort det...
MEN SKITSAMMA
Jag är iallafall på plats här uppe, mitt rum är inrett som jag gillar det och jag har haft disco i min dusch. Jag hade tänkt visa hur min "lilla" dusch ser ut, men kamerans batteri hade tydligen tagit slut så det får ni snällt vänta på. Men om jag säger att duschen är stor nog för att fyra jag ska kunna stå där inne och duscha UTAN att röra vid varandra.
 
Så vad har nu hänt i mitt liv?
Jag har påbörjat Linjen för scenkonst här uppe i Linköping. Det är en tvåårig utbildning som ska göra mig till en yrkesutbildad scenkonstnär. Mer än det kan jag inte säga om utbildningen, för jag fattar inte ens att jag kommit in än. 
Dagarna börjar oftast med 1 timmes uppvärmning innan vi dansar, har stage fighting eller sjunger. Mycket av det vi gör ser väldigt konstigt ut för alla andra på skolan (dem går förbi och tittar VÄÄÄLDIGT skumt på oss när vi rör oss på golvet och det förstår jag.
 
Bortsett från all tid jag spenderar i skolan så har jag ju ett liv utanför också, även om jag råkar bo 30 sekunder från skolan... Mestadels av min tid spenderas med Joel, en kille jag träffade på mitt intagningsprov och båda två kom in. Vi cyklar runt till olika affärer, bakar, lagar mat, pratar, kollar film och töntar runt. Eller det är mest jag som står för bakningen och matlagningen, men Joel är ett bra moraliskt stöd och provsmakare.
 
För tillfället, tisdagen den 6 september 20.57 så steker jag pannkakor som ska bli matlådor till framtida dagar då en inte orkar laga mat eller bara vill ha pannkakor. 
 
Jag vet inte vad jag mer ska skriva, detta med att blogga är ju inte min grej egentligen...
 
Kulturflata Punkt.

Om

Min profilbild

Kulturflata

Småstadsflicka från en håla i Sverige som begett sig till en större stad för att plugga teater. Jag anser alltid att min åsikt är rätt tills jag byter åsikt, för då är den rätt. Intresserad av allt som har med kultur att göra. Från människor till konst. Blir hellre arbetslös än jobbar på kontor.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela