KulturFlata

Vad är en kulturflata? En flat kultur? En ganska platt och tråkig kultur? En flata med yoggi? Nej, det är en lesbisk kulturfantast som klagar på allt och alla. Har åsikter om allt och ingenting, tycker både rätt och fel. Helt enkelt en flata med extremt intresse för kultur.

Midsommarafton

Publicerad 2016-06-27 14:39:07 i Allmänt,

Detta inlägg skrivs inte på Midsommarafton, eller midsommardagen heller för den delen. Utan på en helt vanlig måndag, en helt vanlig vecka.

Men Midsommar firade jag, precis som många andra i sverige. 
Varje år har jag firat med min familj, och en annan familj hemma hos oss i lilla Asarum.
 
Det finns liksom inte så mycket att säga om Midsommar, mer än att det var varmt, vi åt, dansade kring midsommarstången (i år var jag nog den mest taggade av alla där)
Och spelade det årliga partiet livsviktig kubb. Min far letar varje år upp VM-standarden (eller något sånt) för Kubb och målar upp på gräsmattan. 
Det är på liv och död liksom.
 
Under årets parti mellan oss "barn" i familjerna, vann jag och Joel. Båda gångerna.

 
 
Kvällen avslutades med lite hederligt kortspel och jag la mig trött som en tonåring för att sova några timmar innan det var dags att gå upp och jobba igen.
 
Kulturflata Punkt.

Om

Min profilbild

Kulturflata

Småstadsflicka från en håla i Sverige som begett sig till en större stad för att plugga teater. Jag anser alltid att min åsikt är rätt tills jag byter åsikt, för då är den rätt. Intresserad av allt som har med kultur att göra. Från människor till konst. Blir hellre arbetslös än jobbar på kontor.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela